Welcome to Ford Fusion Forum, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Register

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Member
    %
    Rate Transaction

    Member #
    841
    Medals
     
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    denver
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    2.3 tranny swap 07 mercury milan help needed!!

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Got the tranny attached but the dang clutch just sinks to the floor when touched, no pressure at all...no leaking from master, new slave...seems that the slave is too long and its fully pressed against the fork....ive detached re attached multiple times n its getting freaking annoying...clutch was good before my tranny went so idk what could be the issue

    Sent from my SM-J700T1 using Tapatalk

  2. #2
    Senior Member ATXFusion's Avatar
    %
    Rate Transaction

    Member #
    796
    Medals
     
    Join Date
    May 2015
    Location
    San Antonio
    Posts
    172
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    It might be the master that is failing.

  3. #3
    New Member
    %
    Rate Transaction

    Member #
    841
    Medals
     
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    denver
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    But i have no leaks...??? Im really thinking i messwd something up on the first time detaching from engine, it was kinda rough but nothing crazy on the install and removal what could it be tho??

    Sent from my SM-J700T1 using Tapatalk

  4. #4
    New Member
    %
    Rate Transaction

    Member #
    841
    Medals
     
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    denver
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    And to bleed the system i have to manually depress the slave to do it....like the way it the fork sits on slave is almost like the fork is gonna depress the slave not the otherwsy around thays why im stuck here scratching mybhead

    Sent from my SM-J700T1 using Tapatalk

  5. #5
    Senior Member ATXFusion's Avatar
    %
    Rate Transaction

    Member #
    796
    Medals
     
    Join Date
    May 2015
    Location
    San Antonio
    Posts
    172
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    Does your brakes work?

  6. #6
    Member FusionMike's Avatar
    %
    Rate Transaction

    Member #
    735
    Medals
     
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    75
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    3


    I know this is a silly question but you are sure the lines aren't reversed correct?

  7. #7
    New Member
    %
    Rate Transaction

    Member #
    841
    Medals
     
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    denver
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total Likes
    1


    Yes my brakes work, n which likes the lines for hydraulics? Yes they are all correct

    Sent from my SM-J700T1 using Tapatalk

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •